050 408 5919
nea.manty@outlook.com

PERSONAL TRAINING

YKSILÖVALMENNUS

SINULLE?

Personal Training Palvelut

WPT Yksilövalmennus

WPT DUO Valmennus

WPT Verkkovalmennus

WPT Pienryhmät

WRavintovalmennus

WYritykksille

PT Yksilövalmennus minulle?

PT Yksilövalmennus on henkilökohtaisesti juuri sinulle suunniteltu ohjelma. Määrittelet itse toiveet ja tavoitteet, joiden pohjalta laaditaan sinelle yksilöllinen valmennusohjelma. joka tähtää kunnon kohentumiseen, arjessa jaksamiseen sekä henkiseen hyvinvointiin.

PT YKSILÖVALMENNUS

PT Yksilövalmennus

PT Yksilövalmennus

PT Yksilövalmennusta on henkilökohtaisesti juuri sinun tavoitteiden mukaan räätälöity valmennusohjelma. Treeniohjelmat tehdään henkilökohtaisesti viikkotasolla ohjelmoidusti. Valmennusohjelmaa pystyy soveltamaan esimerkiksi kuntosalille, kotitreeneihin tai ulkona harjoittelemiseen.

Tavoitteena voi olla esimerkiksi elämäntapamuutos, rasvanpoltto, lihasmassan kasvatus, itsevarmuuden lisääminen, energiatasojen lisääminen arkeen jne..

alk. 190€|kk

PT Ryhmävalmennus

PT DUO Valmennus

PT DUO Valmennuksessa voit treenata puolison tai kaverin kanssa.  Valmennusohjelma on räätälöity yhdessä treenaamista varten.  Muutoin sisältö on sama kuin yksilövalmennuksessa.

Ruokavalio ja ohjeistus suunnitellaan yksilöllisesti tukemaan henkilökohtaista treeniohjelmaa ja tavoitteita. Ruokavaliota voidaan soveltaa hyvin myös yhdessä asuvien tarpeisiin.

alk 290€|kk

PT Pienryhmät

PT Pienryhmät palvelussa voitte kasata oman ryhmän tai kaveriporukan, jonka kanssa treenataan yhdessä kerran viikossa, kuuden viikon ajan, ulkona nauttien samalla säästä.

Pienryhmät starttaavat kysynnän mukaan ja toteutetaan ulkona Leppävaaran urheilupuistossa. 6 viikkoa sisältää 6 yhteistreeniä, joiden kesto 60 min ja ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä.

alk. 90 €

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus ja ruokavalio

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus on tärkeä osa treenien vaikutusten maksimoimiseksi. Ravintovalmennuksella voidaan toteuttaa ruokavaliomuutoksen turvallisesti ja energiantarvettasi tukevasti. Ravintovalmennus auttaa saavuttamaan pitkäaikaisia tuloksia.

Ravintovalmennus suunnitellaan aina sinun henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Valmennuksen kesto määräytyy sinun tavoitteesi ja toiveidesi mukaisesti. Oikein koostettu ruokavalio auttaa painonhallinnassa pysyvästi.

alk 150€|kk

Henkilökohtainen ruokavalio

Henkilökohtainen ruokavalio ohjelma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada aikaan muutoksia kehonkoostumuksessaan tai ruokailutottumuksissaan. Henkilökohtaisesti suunniteltu ruokavalio, joka on tehty tavoitteidesi ja energiantarpeesi pohjalta.

Ohjelmaan kuuluu: Makumieltymyksien mukainen suunniteltu ruokavaliopohja ja sen noudattamisen apuna käytettävä ruokapäiväkirja.

89€

RÄÄTÄLÖIDÄÄN SINULLE SOPIVA VALMENNUS

Yksilövalmennus voi sisältää tapaamisia sinun tarpeesi mukaan tai valmennus voidaan räätälöidä kokonaan verkkovalmennukseksi. Valmennus voidaan suunnitella myös pariskunnille, kavereille tai pienryhmille – päätät itse millaisella kokoonpanolla pääset itse asettamiisi tavoitteisiin.

ALOITA

VALMENNUS

Aloita muutos heti ja kysy sinulle sopivaa yksilöllistä valmennuspakettia.